Pot cere la judecatorie prin email sa aflu ce acte s-au depus la dosarul in care sunt parte? M-ar interesa si continutul lor....Nu sunt in localitate si nu am cum altfel.
Multumesc.
Nu este posibil explicatia fiind simpla de unde se poate trage concluzia ca persoana respectiva este parte in cauza respectiva.Exista cateva instante din tara unde functioneaza un proiect pilot prin care partilor din dosar li se permite accesul la actele dosarului in baza unei parole primite odata cu citatia,In Bucuresti si la marea majoritate a instantelor din tara acest lucru nu este posibil sau mergeti personal sau angajati un av care sa copieze dosarul.Puteti incerca telefonic la arhiva doar sa solicitati informatii daca a fost depus un anumit act.
DenisRif
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
In mod obligtoriu ele trebuie depuse in suficiente exemplare pentru fiecare parte si comunicate...
Pentru a vedea actele din dosar exista o parola cu care intrai pe un site al Curtii de Apel si acolo vedeti ce documente contine dosarul...
Parola v-o comunica instanta si faceti o cerere scrisa
daca fac o cerere de informatii cu caracter public sa mi se spuna doar ce acte nu ce contin?
Multumesc. Ar fi bine daca ar fi valabila asta cu vazutul actelor pe net, ar fi o chestie super pentru economie de timp. Sigur in Bucuresti nu e?
Ahaaa, asa e, aveti dreptate. Trebuie comunicate la adresa mea, nu? Daca nu mi-au fost comunicate ce pot face? Ca nu ajung la termen pe 14.08.18 si e ultimul termen.
Multumesc foarte mult.
Faceti o procura cuiva sa faca copii de la dosar ca alta solutie nu exista in afara faptului de a va prezenta personal iar pentru termenul din 14.08.2018 depuneti scris si eventual cereti si termen pentru a depune concluzii scrise...
Nu stiu de ce Ingrasati porcul in ajunul Craciunului cum se spune daca ziceti ca este ultimul termen
Onorariu avocat
Bundy
Buna ziua,
Am platit o avocata din Bucuresti ca sa ma reprezinte in Cluj intr-un proces, ( ca sa cheme in judecata pe cineva pentru raspundere ... (vezi toată discuția)