avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dosar inscriere concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dosar inscriere concurs

Buna ziua! As avea și eu urmatoarea nelămurire : se poate înscrie pentru o funcție de șofer( instituție publică) o persoana care este instalator cu atribuții de șofer de 3 ani daca la condiții specifice se cere vechime 3 ani că șofer?
Ar trebui să aibă obligatoriu permis de profesionist daca la condiții se cere doar categoria B ?
Precizez că i se respinge dosarul pt aceste motive.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:17, 2 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
soferii sunt cei care sunt angajati ca atare, ceilalti suntem conducatori auto. exista soferi profesionisti pentru categoria B: taximetristi, soferi ai firmelor de expeditii (dubite, de ex.)
depinde ce scrie precis in grila de verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sofer profesionist.adevar sau confuzie? maddalina maddalina va rog sa ma elucidati intr-o problema. luna trecuta am depus un dosar pentru angajare ca sofer autoutilitara salvare. la depunerea dosarului , o doamna imi ... (vezi toată discuția)
Instructor auto - vechime conducator auto milikutza milikutza Buna ziua, nu stiu exact cum sa pun intrebarea dar sper sa intelegeti ce vreau sa spun :) ..... Fratele meu este instructor la o scoala de soferi pentru ... (vezi toată discuția)
Atestat taxi StoianRadu StoianRadu Am o condamnare ,,cf.art. 396 alin.4 NCPP,art.396 alin.10 NCPP, art.396 alin. 1 NCPP Condamna la 10 luni inchisoare cf.art. 83,84 NCP dispune amanarea ... (vezi toată discuția)