avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna seara, in legatura cu o contestatie la executare, ce inseamna mai concret? urmeaza sa am o executare silita in urma unui ifn neplatit, inca nu sa facut motivare, si as dori sa sa stiu daca fac contestatie ce sanse am? Costa ceva? Si legat de motivare in cat timp apare dupa sentinta? cat poate sa dureze cu aproximatie? Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:02, 3 August 2018
Ce motive invocati?
Contestati executarea silita. Dar trebuie sa existe motive pentru contestatie. Nu va poate spune nimeni sansele de reusita fara sa cunoasca speta. Legat de costuri: onorariu avocat ( se poate recuper), taxa de timbru conform OUG 80/2013. Iarasi nu putem estima durata procesului: tine de instanta unde se judeca, cat e de aglomerata instanta, etc. Puteti sa va lungiti si 1 an de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita popalucian popalucian Vreau sa stiu daca pot depune eu singur o contestatie impotriva unei executari silite. Daca exista un raspuns , as dori sa imi spuneti si costurile care ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita costi1993 costi1993 Buna ziua! Vreau sa fac o contestatie la o executare silita pentru o creanță mai veche de 3 ani. Este vorba de un credit la un IFN ce a avut data scadenta ... (vezi toată discuția)
Cale de actiune impotriva unei incuviintari de executare silita pentru un contract de credit prescris Cabinet expert mediu Cabinet expert mediu Buna ziua, Instanta a incuviintat in aprilie 2013 executarea silita pentru un titlu executoriu reprezentat de un contract de credit din aprilie 2006 pentru ... (vezi toată discuția)