Am fost convocat pentru cercetare disciplinara . in cuprisul acestui referat se sustine savarsirea abaterii disciplinare constind in oprirea activitatii de productie prin alte activitati nejustificate fara anuntarea coordonatorilor. Eu nu stiu inca nimic despre ce este vorba si cu ce am gresit ca nu am facut nimic sa opresc productia . Ce am de facut in aceasta situatie si ce poate sa se intampla in acest caz.
In cursul cercetarii disciplinare prealabile salariatul are dreptul sa formuleze si sa sustina toate apararile in favoarea sa si sa ofere persoanei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considera necesare, precum si dreptul sa fie asistat, la cererea sa, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru este.
Convocarea trebuie/trebuia sa contina obiectul, data, ora si locul intrevederii.
obiectul cercetării – descrierea cât mai amănunțită a faptelor dar și prevederile legale, convenționale, etc pe care se presupune că salariatul le-ar fi încălcat.
Baut la serviciu
mirusaby
Un angajat a venit a doua oara baut la serviciu. Nu vrea sa sufle in etilotest sau in fiola ....colegii l-au vazut , iar in reg .Intern si in CCM scrie ca se ... (vezi toată discuția)