avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

Buna seara ,as dori sa ma ajutați cu niste sfaturi. Mama mea este unica moștenitoare a unui casei părintești si putin teren ( jumătate a primit la succesiunea după tata -prin renunțarea la drepturi a mamei sale si a unicului frate-de tata) ,iar cealaltă jumătate la succesiunea după mama sa ( fratele nemaivand nici un drept deoarece nu fusese înfiat de bunica mea). As vrea sa stiu daca actul de moștenitor eliberat de notar este singurul act de care are nevoie sau mai trebuie sa facă si un act de proprietate(in eventualitatea unei vânzări sau donații) La primăria comunei mi s a zis ca da ,este nevoie ,si ca ptr asta trebuie sa semneze toți vecinii. Acest lucru este aproape imposibil deoarece unul din vecini nu dorește sa semneze. Ma puteți ajuta,va rog ,nu stiu de unde sa încep si ce ar trebui sa fac! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Jokera , utilizator 20:59, 2 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este suficient numai actul de succesiune,trecut in rol la primărie.
Mulțumesc frumos,o seara buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!!! am si eu o intrebare ! am fost 2 frati de acelasi ... Fddflo90 Fddflo90 Buna seara!!! Am si eu o intrebare ! Am fost 2 frati de acelasi nume de o mama si de un tata din acceasi casatorie…insa mama in 1997 a murit si fratele meu ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca nerespectata Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua Bunicul meu a avut un teren de 600 mp intravilan. Vecinul de langa teren si-a marit curtea incluzand si terenul bunicului. Apoi, bunicul a aflat ... (vezi toată discuția)
Succesiune danielapreda danielapreda Buna ziua, Tatal meu a decedat in august 2015 iar mama in decembrie 2015. Noi suntem doi frati si am dori sa facem succesiunea. Cand a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)