avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare de contract la lumina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare de contract la lumina

poate tatăl meu sa treacă contractul de lumina pe numele meu,el trebuind sa plece in străinătate,purtam același nume
Cel mai recent răspuns: Gabrielapadurariu2 , utilizator 10:35, 3 August 2018
In principiu, da!... dar ce importantă are ca plateste fata pe numele tatălui lumina?
In cazul in care el nu este si se mai fac schimbări la eon sa poata rezolva fiica
Sa i dea fiicei procura generală de administrare
Va mulțumesc pentru răspunsuri.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu si fara tata KOZMA TUNDE KOZMA TUNDE buna ziua!fiica mea are un baietel de 5 ani,nu s-a casatorit cu tatal baiatului.au fost impreuna doar un an.tatal copilului nu plateste si nici nu a platit ... (vezi toată discuția)
Procura administrare apartament ContSters43576 ContSters43576 Din toamna anului 2004 de cand am intrat la facultate, m-am mutat in apartamentul tatalui meu din Bucuresti (apartament cumparat dupa divortul parintilor, dar ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament de un imputernicit lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Ma intereseaza urmatoarea problema: Un proprietar in varsta doreste sa-si imputerniceasca fiica, prin notariat, sa se ocupe de un apartament al ... (vezi toată discuția)