avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Firma recuperatoare poate executa silit un datornic,sa puna poprire pe salar?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:26, 14 Aprilie 2019
Oare ce oti vrea sa ziceti?
Am citit în codul civil 3 luni nu se pot pune popriri
Ati citit aiurea, respectivul articol se refera la cu totul altceva, la banii societatilor cu destinatia salarii, mai exact,
Ieri am primit actele de incheiere,fara sa fiu prezent la proces,de la judecator iar salarul primesc luni.deja poate pune?
Se poate judeca un proces de care sa nici macar sa nu știu???nu am știut că am proces m.am trezit direct cu decizia pentru poprire.este logic?plus fara cale de atac???

Alte discuții în legătură

Executare silita pe salariu dmion dmion Buna ziua. Tocmai am primit o instiintare de executare silita din partea executorului judecatoresc Bucuresti. A venit la firma unde lucrez. Sentinta a fost ... (vezi toată discuția)
O incuvintare a executarii silite de catre judecatorie, fara ... ranedo ranedo O incuvintare a executarii silite de catre Judecatorie, fara cale de atac, emisa in 31.Ianuarie, mai poate fi contestata de debitor, care a facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare tardiva geo-vem geo-vem Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)