avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz indeplinire atributii suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz indeplinire atributii suplimentare

buna ziua!
lucrez intr-o institutie de stat pe post de secretara. zilele trecute, seful meu m-a informat ca vom incepe sa scriem o carte care se va refei la activitatea desfasurata in institutie, in cadrul unei sectii. intrebarea mea este, daca refuz sa colaborez in cazul in care nu voi fi platita suplimentar m-ar putea penaliza sau desface contractul de munca?! mentionez ca in fisa postului la atributii nu scrie ca trebuie sa fiu si autor, scrie doar "Execută orice altă sarcina de serviciu primită din partea conducerii"
Cel mai recent răspuns: Ganusha , utilizator 15:42, 5 Noiembrie 2009
"Execută orice altă sarcina de serviciu primită din partea conducerii" aceasta sintagma a disparut din fisa postului. daca munca prestata depaseste programul normal de lucru este firesc sa fiti platita pentru munca depusa suplimentar.
multumesc!
dar daca in fisa postului nu scrie concret ca trebuie sa particip la scrierea si editarea cartilor si daca ceea ce fac se incadreaza in orarul normal de lucru, as putea sa cer plata suplimentara pentru munca depusa tinand cont de faptul ca mi se va da un termen de finalizare?!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie interna privind activitati complementare fisei postului soazig soazig Speta se refera la un post de traducator cu norma intreaga. In fisa postului sunt trecute toate atributiile angajatului. De-a lungul timpului, societatea s-a ... (vezi toată discuția)
Fisa postului goplanet goplanet atributiunile din fisa postului pot fi schimbate de la o zi la alta printr-o decizie, desi postul isi pastreaza denumirea si nici salariu sau locul de munca nu ... (vezi toată discuția)
Stabilire timp de de lucru de către angajator vio62 vio62 Bună seara! Am o nelămurire: poate un angajator să stabilească un program de lucru de genul: - 08.00-16.00 program de lucru (angajatul se află la locul ... (vezi toată discuția)