avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... data exacta cand am dreptul sa depun dosarul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

data exacta cand am dreptul sa depun dosarul de pensionare

Sunt barbat, nascut pe 8 august 1953. Am stagiul complet de cotizare. Care este data in care pot depune dosarul la casa de pensii. As dori daca se poate sa-mi confirmati daca este vorba de data de 8 august 2018. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Soare , 13:32, 3 August 2018
Prima zi in care puteti depune dosarul pentru limita de varsta este 08/08/2018.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare gohsa gohsa Buna ziua, As dori sa stiu, daca se poate, cand anume imi pot depune cat mai curand dosarul de pensie, daca sunt nascut in 4.08.1953 si lucrez de 38 de ani, ... (vezi toată discuția)
Care este procentul de diminuare a pensiei anticipate partiale? olga2011 olga2011 datorita muncii in grupa 1 de munca timp de 8 ani mi se reduce varsta de pensionare cu 1an si jumatate ,as dori sa stiu care este penalizarea daca m-as ... (vezi toată discuția)
Cand pot solicita pensie? cioarec carmen cioarec carmen Care este data ieşirii la pensie antiipată şi anticipată partiaşllşşş petru bărban născut fe.1953 şi care procentul de penalizarre * (vezi toată discuția)