avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este corect ce a făcut judecătorul? A schimbat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este corect ce a făcut judecătorul? A schimbat pronunțarea la câteva ore distanță

Buna ziua fratele meu este pe arest preventiv de aproape 5 luni...acum câteva zile a avut loc un nou proces pentru verificarea arestului preventiv a doua zi după proces domnul avocat n-ea contactat și n-ea spus ca trebuie sa îl așteptăm in fata penitenciarul ca Domnul judecător a decis sa facă arest la domiciliu noi am așteptat câteva ore iar după am sunat iarăși avocatul care n-ea sunat înapoi după doua ore și nea spus ca nu știe de ce sa schimbat decizia ca nu înțelege ...este normal sa schimbi pronunțarea la câteva ore distanță?multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul nu are ce sa va explice.
V-a spus daca v-a spus si atat.
Multumesc frumos in ziua procesul a rămas in pronunțare pe noi a doua zi după proces n-ea anunțat ca judecătorul a decis arestarea la domiciliu undeva la 10 dimineata iar la 4 dupa masa cand lam sunat a Spus ca nu e posibil ca o sa verifice din nou n-ea sunat dupa 2 ore sa ne spuna ca nu intelege ca in toata cariera lui nu a patit asa si ca o sa vorbim sapt viitoare.multumesc din nou
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
urcați nr. dosarului pe site și vom verifica ce anume s-a dispus în dosar, ori verificați chiar d-voastră, direct pe site; dați click pe următorul link, alegeți-vă județul, judecătoria sau tribunalul și scrieți nr. de dosar: [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2018
IonPopescu-B, utilizator
4640/233/2018 multumesc frumos voi cauta chiar acum
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2018
Vica.catalina, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Până una-alta, lucrurile stau așa cum a spus judecătorul.
Și nimeni nu îl poate acuza de nimic. Și nici nu o va face.
Prin urmare, nu rămâne decât faptul că avocatul a "auzit " greșit .
Ce ați vrea sa va spuna avocatul, după ce vede că a greșit ?
Da vina pe judecator!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea dosarului la parchet dupa 9 luni de zile ralukastrugaru ralukastrugaru as dori sa stiu daca judecatoarea de fond a decis trimitere dosarului inapoi la parchet la cerere avocatilor gasinduse unele nereguli in rechizitoriu ce se ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv Dumitru111 Dumitru111 Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Art224 alin(1) si art 202 alin(1) Adina00 Adina00 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la faptul ca s/a dipus arestarea preventiva a inculpatului pt 24 de ore. Dupa audierea la procuror a celor doua ... (vezi toată discuția)