Buna ziua fratele meu este pe arest preventiv de aproape 5 luni...acum câteva zile a avut loc un nou proces pentru verificarea arestului preventiv a doua zi după proces domnul avocat n-ea contactat și n-ea spus ca trebuie sa îl așteptăm in fata penitenciarul ca Domnul judecător a decis sa facă arest la domiciliu noi am așteptat câteva ore iar după am sunat iarăși avocatul care n-ea sunat înapoi după doua ore și nea spus ca nu știe de ce sa schimbat decizia ca nu înțelege ...este normal sa schimbi pronunțarea la câteva ore distanță?multumesc
Multumesc frumos in ziua procesul a rămas in pronunțare pe noi a doua zi după proces n-ea anunțat ca judecătorul a decis arestarea la domiciliu undeva la 10 dimineata iar la 4 dupa masa cand lam sunat a Spus ca nu e posibil ca o sa verifice din nou n-ea sunat dupa 2 ore sa ne spuna ca nu intelege ca in toata cariera lui nu a patit asa si ca o sa vorbim sapt viitoare.multumesc din nou
IonPopescu-B
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
urcați nr. dosarului pe site și vom verifica ce anume s-a dispus în dosar, ori verificați chiar d-voastră, direct pe site; dați click pe următorul link, alegeți-vă județul, judecătoria sau tribunalul și scrieți nr. de dosar: [ link extern ]
Quartila
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Până una-alta, lucrurile stau așa cum a spus judecătorul.
Și nimeni nu îl poate acuza de nimic. Și nici nu o va face.
Prin urmare, nu rămâne decât faptul că avocatul a "auzit " greșit .
Ce ați vrea sa va spuna avocatul, după ce vede că a greșit ?
Da vina pe judecator!
Arest preventiv
Dumitru111
Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)