avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din MAI

Cum se face calculul anilor lucrați pentru a atinge pragul pensionării daca spre exemplu o persoana are 42 ani la cati ani va ieși în pensie in conditiile in care are 18 ani lucrați efectiv in MAI, doi ani școala militară si un an armata cu câțiva ani inainte de scoala militara , la cati ani va putea ieși în pensie pentru limita de varsta!Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensia speciala cu stagii de cotizare diferite (civil si militar) graur graur Buna ziua! Am 50 ani impliniti (1961) si sunt politist. Am o vechime totala de 31 de ani din care 18 ani de grupa I si conditii speciale Am 16 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa beneficiez de pensie anticipata partiala? tif tif Buna ziua, Am lucrat in armata 15 ani, pana in 1998, cand am fost restructurat, dupa care am beneficiat de \"un asa zis somaj\", luat tot de la unitatea in ... (vezi toată discuția)