avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... L 3/1977
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

L 3/1977

Doresc sa stiu în ce măsură mai este valabilă Legea 3 din 1977 sau daca este abrogată total sau doar parțial, anumite articole.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 6 August 2018
Legea nr.3 din 30 iunie 1977 privind pensiile de asigurări sociale de stat şi asistenta socială a fost abrogata - in intregime de Legea 19/2000 la data de 01.04.2001.
Buna Ziua!
Am primit de CP în anexa Deciziei de acordare a pensiei, următorul raspuns:
Stagiul total de cotizare realizat:
- în gr. II (Legea nr. 3/1977): . . .
Dar dacă această lege nu mai exista, mai poate produce efecte?
Multumesc!
Cornel Vasile a scris:

Legea nr.3 din 30 iunie 1977 privind pensiile de asigurări sociale de stat şi asistenta socială a fost abrogata - in intregime de Legea 19/2000 la data de 01.04.2001.

Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
cernatlarisa@, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 3/1997 nu mai produce efecte.
... si atunci eu ce fac cu raspunsul primit de la Casa de Pensii vis a vis de această lege?

Cornel Vasile a scris:

Legea 3/1997 nu mai produce efecte.

Despre ce raspunsuri este vorba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca la contract cu 2 respectiv 4 ore Popescu Lorena Popescu Lorena Buna ziua Am de calculat o vechime in munca ptr o persoana care a inceput activitatea in 1985 iar in cartea de munca respectiv adev de vechime figureaza si cu ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca FlaviBoss FlaviBoss Buna ziua ! Am efectuat stagiul militar la 01770 unitate de munca Ramnicu Valcea .Vreau sa stiu daca perioada cat am lucrat poate fi considerata vechime in ... (vezi toată discuția)
Efectuarea stagiului militar in economia nationala IOANBIRLEA IOANBIRLEA am efectuat stagiul militar efectuand activitatati in economia nationala va rog sa a-mi comunicati legea care reglemeneaza drepturile care mi se cuvin (vezi toată discuția)