avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... la ce infractiune se incadreaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

la ce infractiune se incadreaza

la ce infractiune se incadreaza patronul care in loc de salariul minim iti da 1000 ron in mina,si diurna ti-o da in functie de km parcursi desi el se scade la stat cu o diurna de 70 euro/zi si dupa 2-3 luni iti baga sub nas un ordin de plata in alb nesemnat si stampilat cu 2000 euro sa-l semnezi.aceasta este o problema grava a societatii romanesti! la un calcul simplu:1000x12 luni=12000euro.ori sa zicem 7 ani=84000 euro.sa mai punem si vreo 50 angajati:4200000 euro pe care patronache ii baga in buzunar fara sa plateasca nimic statului!si sa mai vorbim de sute de firme daca nu mii care platesc soferii in functie de distanta parcursa si cu asa zise tranzite unde trebuie sa ajungi in 24 ore in capatul frantei

Alte discuții în legătură

Recuperare rest diurna Ioanichie Ioanichie Buna ziua.intrebare: imi mai pot recupera restul de diurna si restul de salar pe ultimi 6 ani?pe statul de plata care este in alb fara nici o stampila sau ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu si diurna neplatite integral Ioanichie Ioanichie Buna ziua.vreau sa va intreb daca imi pot recupera salariul si diurna neplatite integral.patronul ma plateste 1000 de lei in mina si o diurna ilegala in ... (vezi toată discuția)
Diurna externa Ioanichie Ioanichie Am intrebat contabila firmei care este diurna mea externa si nu a vrut sa imi spuna! Sint platit ilegal in functie de km parcursi.in fiecare luna apare o ... (vezi toată discuția)