Buna ziua , am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta
Fondul reparatii si rulment - in urma unei AG se poate repartiza o suma fixa / apartament ( ex: 100 ron/ap fond reparatii respectiv 100 ron / ap fond rulment ) ???
In legea 230/2007 spune
Fond reparatii - se calculeaza in functie de cota parte
Fond rulment - cel putin egal cu suma corespunzatoare acoperirii propriei contributii lunare.
la fondul de reparatii aveti dreptate. Pentru fondul de rulment se pot aplica mai multe formule. In fond, acest fond de rulment este o garantie iar asociatia poate stabili si alte formule decat cea a unei intretineri maxime.
Imi cer scuze ...dar la fondul de reparatii am dreptate in ce sens ...ca se pkate stabili o suma fixa in urma AG sau ca trebuie obligatoruu calculat dupa cota parte cum spune legea
Fondul de rulment se calculeaza conditionat de valoarea intretinerii lunii cu intretinerea ca mai mare respectiv luna de iarna
Fondul de reparatii se dispune de catre reprezentantii asociatiei de proprietari prin repartizare pe cota indiviza respectiv apartamentele cu 1/2 camere trebuie sa constituie fond reparatii in valoare de X lei,cele cu 3 camere in valoare de Y lei,cele cu 4 camere Z lei
Participantii la adunarea generala,pot hotara constituirea fondurilor prin depunere partiala pe o perioada de mai multe luni sau intr-o singura transa