avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria nu mi a raspuns in termenul legal de 30 zile ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria nu mi a raspuns in termenul legal de 30 zile la cerere

Buna ziua.
Ma confrunt cu o problema legata de faptul ca Primaria nu si indeplineste atributiile sale. Pe scurt: Am un lot arabil la strada principala, iar pe langa acest lot este un sant colector de ape pluviale care se varsa intr un parau, si tot timpul cand ploua torential acel sant mic nu face fata si imi inunda lotul arabil producandu mi pagube vis a vis de recola cultivata. Am facut sesizare la primarie cerand decolmatarea si indiguirea santului insa, nu mi a raspuns in termenul legal de 30 zile. Intrebarea mea este ; Cum pot rezolva aceasta problema ?Pentru ca din cate stiu acest sant este sub jurisdictia Primariei comunale- legea 71/2002; or trebuie sa actionez in contencios administrativ legea 554/2004. Care sunt pasii de urmat?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 06:29, 7 August 2018
In situatia in care autoritatea sau institutia publica nu a respectat termenul de 30/45 de zile de raspuns la petitia dvs, ,puteti promova o actiune la instanta decontencios administrativ care va avea ca obiect obligatia de a face, respectiv obligarea autoritatii la solutionarea petitiei.
Buna dimineata!
In paralel cu actiunea in contencios va sugerez sa va adresati si Ministerului Dezvoltarii pentru rezolvarea problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sant colector ape pluviale rikytinu rikytinu Buna ziua. Ma confrunt cu o problema legata de faptul ca Primaria nu si indeplineste atributiile sale. Pe scurt: Am un lot arabil la strada principala, iar pe ... (vezi toată discuția)
Canal colector ape pluviale george47 george47 In com. Puchenii Mari sat Puchenii Mosneni ,Jud Prahova , doi localnici au blocat cu pamant in dreptul proprietatilor lor Canalul colector de ape pluviale ... (vezi toată discuția)
Nu am primit raspuns de la primarie, au trecut mai mult de 30 zile ciprianbelu ciprianbelu Buna ziua, Am depus la Primaria com. Frumusani, jud. Calarasi, 2 documente: 1 - o cerere de bransare la apa curenta (canalizare nu exista), au trecut mai ... (vezi toată discuția)