avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere pt casatorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere pt casatorie

M am căsătorit în 14 iulie2018. Am depus o cerere pt obținerea unor zile, conf C muncii. Mi au fost aprobate doar 2 zile pe motiv că atât este prevăzut în regulamentul intern. Menționez că a au mai căsătorit colege din aceeași unitate și au primit 4 zile. Se poate spune că e p discriminare ? Pe criterii se aprobă zile libere pt căsătorie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilele libere pentru casatorie se acorda in baza c.c.m.aplicabil sau in reg,intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere la casatoria angajatului puicuta puicuta Un angajat care se casatoreste la cate zile libere platite are dreptul ? Mentionez ca in ccm nu este prevazut aceasta situatie (vezi toată discuția)
Zile libere pentru casatorie cezyochi cezyochi Buna ziua.Va rog să-mi spuneti daca acordarea de zile libere pentru casatoria proprie este valabila la nivel national?Ma casatoresc dar de la serviciu nu-mi ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite casatorie dupa noul cod al muncii 2011 Johndaniell Johndaniell am trimis cererea de concediu + copie dupa certificatul de casatorie, si am primit urmatorul raspuns : .. Dreptul la zile libere platite pentru casatorie ... (vezi toată discuția)