avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... in cat timp ajunge dosarul de la politie la parchet?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

in cat timp ajunge dosarul de la politie la parchet?

Buna ziua!am fost prins cu 0,45 mg alcool la volan si dupa probele de sange mi-a iesit 0.8 la prima proba si 0.6 la a doua.agentul de politie mia dat contraventie si mia trimis dosarul pt clasare la parchet.intrebarea mea este in cat va ajunge acest dosar la parchet pt clasare?
Nu exista un termen legal, precizat expres in care dosarul sa ajunga de la politie la parchet.
As dori sa stiu daca ma pot duce cu procesul verbal de contraventie sa imi scot permisul pt ca am contestat procesul verbal dar agentul de politie de acolo mia zis ca nu mil poate da pt ca inca apar cu dosar penal in calculator si eu am contraventie.ce pot face sa apar in baza de date cu contraventie.
Asteptati sa dispuna procurorul clasarea, nu aveti alta posibilitate.
Aveti idee cat dureaza pana o sa claseze dosarul?ca am permisul suspendat pe 90 de zile.suspendarea incepe de cand a incheiat agentul procesul verbal de contraventie?
Daca au trecut 90 de zile, o sa se tina cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa dupa consum de alcool axelcnva axelcnva Care sunt sansele sa primesc amenda administrativa in instanta in cazul in care am avut alcoolemie 0,67 in aer si 1,18 in sange ? (vezi toată discuția)
Alcool la volan bebebv18 bebebv18 buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)