avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONSTRUCTIE FARA AUTORIZATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONSTRUCTIE FARA AUTORIZATIE

Primaria a facut proces verbal prin care a atentionat sa se intre in legalitate cu o constructie . Contravenientul nu a depus niciun efort , nimic . Primaria l-a amedat pentru asta . In continuare tot primaria trebuie sa - l puna sa demoleze ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil ca primaria se emite dispozitie de demolare a constructiei respective.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria poate actiona in instanta pentru obligarea acelei persoane să procedeze la desfiinţarea lucrărilor de construcţie executate nelegal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie constructie - trebuie sa solicit si demolarea imobilului? aidu aidu Buna ziua, Am formulat o actiune in anularea autorizatiei de constructie a unui vecin, emisa in mod vadit nelegal (respectivul nu putea obtine niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Casa ferus ferus am construit o casa,am numai proiect.Casa este gata de 3 ani si inca nu am declarat la primarie ca nu a locuit nimeni in casa.Vrea sa declar ca sa pot plati ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe drum de servitute. ajutor! kira34 kira34 Am achizitionat o casa construita, dintr-un sir de 7. Toate casele sunt identice. Pe partea stanga a lotului pe care au fost construite aceste case sunt ... (vezi toată discuția)