avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont

Buna ziua!
Imi poate spune cineva daca un cont deschis si nefolosit se inchide de la sine sau trebuie inchis de persoan care l-a deschis?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Corina6 , utilizator 12:04, 5 August 2018
Se inchide in general de persoana care l-a deschis , deoarece la un cont normal curg in continuare comisioarele lunare de intretinere ale lui, Acest lucru difera in functie de banca unde este deschis contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont pfa de catre banca fara instiintarea clientului tasya tasya Buna ziua. Am un PFA si bineinteles un cont deschis la una dintre minunatele banci care functioneaza in Romania. Contul avea card de debit atasat si serviciul ... (vezi toată discuția)
Taxa intretinere card banca iulius21 iulius21 Am fost instiintat ca daca nu platesc suma x, nu pot sa-mi inchid contul deoarece acea suma este taxa de intretinere card. Cu ceva timp in urma o alta banca ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)