avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara! Am și eu câteva întrebări: 1.Primesc indemnizație dacă la actualul loc de munca sunt angajata din Februarie 2018 și voi naște in Octombrie, (anterior am avut o pauza de 9-10 luni)? In ultimii doi ani trebuie sa ai cumulate 12 luni lucrate sau trebuie sa fie 12 luni consecutive?
2. Dacă intru in Septembrie in prenatal, luna mi se calculează ca luna muncita?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 17 August 2018
noiembrie 2016 - octombrie 2018 este perioada eligibila pentru dvs.

In aceasta perioada , aveti minim 12 luni in care ati realizat venituri supuse impozitului pe venit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil 2016 Dragoshelul Dragoshelul Buna ziua!Sotia mea urmeaza sa nasca in luna noiembrie 2016 .Am fost la primarie pentru a cere informatii despre indemnizatie si ni sa spus ca nu poate ... (vezi toată discuția)