avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna ziua.sotul meu are un apartament prin donație de la bunica lui.aceasta a decedat de curand.exista vreo formalitate de facut in acte după decesul acesteia?
Cel mai recent răspuns: Lazar Daniela , utilizator 12:00, 5 August 2018
Nu. Apartamentul este in proprietatea soțului de la momentul donației. Eventual dacă era cu clauza de uzufruct viager in favoarea bunicii, se consemnează cu certificatul de deces încetarea uzufructului
Da.apartamentul este cu uzufruct.unde trebuie facut acest lucru?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate dobandita in urma unui contract de donatie mita64 mita64 Rog informare legat de actiuni / formalitati ce trebuie indeplinite pentru ca un apartament sa poata fi tranzactionat(vandut), dupa ce a fost dobandit de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare uzufruct viager, dupa decesul beneficiarilor uzufructului nicoletaghe nicoletaghe Acum 8 ani am facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager cu clauza de intretinere cu bunici mei in care ei beneficiau de asupra apartamentului , ... (vezi toată discuția)
Scoatere persoana decedata din contract vanz-cump stressy stressy Buna ziua, V-as ruga sa ma indrumati unde tb sa merg ca sa rezolv urm problema: acum vreo 6 ani bunicul meu a incheiat un contract de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)