avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA luare in evidenta ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA luare in evidenta ANAF

Dupa obtinerea CUI pt.PFA la Registrul Comertului care sunt pasii pt.luarea in evidenta la circa financiara si ce declaratii trebuie depuse
Cel mai recent răspuns: danaialle , utilizator 17:05, 8 August 2018
Trebuie sa depuneti la ANAF o declaratie pentru inceperea activitatii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declaratia 010 se va depune la ANAF.
trebuie depusa decl.010 sau 070 pt.PFA
070 pt.PFA
Multumesc,am aflat intre timp ca se depune doar declaratia unica atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare activitate traducator autorizat irinamariamanoliu irinamariamanoliu Buna ziua, Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei,am si cod CIF de la ANAF de mai multi ani; am avut activitate cam doi ani , timp in care am ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale srl nou infiintata ContSters199782 ContSters199782 Buna ziua! Am infiintat de curand (la 14 martie a fost eliberat Certificatul de inregistrare) o societate comerciala (srl) neplatitoare de tva, fara angajati ... (vezi toată discuția)
Total confuz: formularele 010 si 112 teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Am un PFA din aprilie 2013 in sistem real. Nu am angajati. Vorbeam azi cu cineva care imi spune ca ar fi trebuit sa depun formularul 010 la ... (vezi toată discuția)