avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere

Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,bunica in urma decesului sotului a dezbatut succesiunea in instanta,dupa 6 ani de la moartea bunicului acceasta are 4 copii care nu au venit nici la imormintare,in instanta bunica a primit totul ,copii fiind inlaturati de la mostenire,acum bunica vrea sa ii faca unei nepoate contract de intretinere pt accel imobil,am dorii sa stim daca dupa moartea bunicii copii se pot revolta si strica accel contract de intretinere.va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:00, 6 August 2018
Da, dar trebuie să probeze in instanta faptul că întreținerea nu a fost prestate deloc sau a fost prestata necorespunzător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie deghizat paula38 paula38 Buna ziua,situatia este urmatoarea ,suntem 4 frati ,tatal a decedat in urma cu 6 ani ,iar acum mama a deschis succesiunea si a cerut inlaturarea noastra de la ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare paula38 paula38 Am o mare problema ,va rog din suflet ajutati-ma,astfel in anul 1998 bunicii cumpara un imobil,merg insotiti la notariat de fiica lor ,acceasta prietena cu ... (vezi toată discuția)
Enigma mostenirii..:) straclaudiu straclaudiu sotia mea are un bunic vaduv de 30 de ani dar care incepand de la un an dupa moartea sotiei traiese in concubinaj. el ar vrea sa ii lase nepoatei lui ( ... (vezi toată discuția)