avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintare executare silita pe adresa gresita
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintare executare silita pe adresa gresita

Buna ziua,
In urma cu 2 zile mama mea a primit un plic ce continea o sentinta adresata mie ,cum ca se incuviinteaza executarea silita impotriva mea pentru o suma de 5000 de lei(pe care nu o recunosc)
Vreau sa specific ca numele si cnp ul meu sunt corecte, dar adresa este total gresita. asadar nu am putut primi nici o notificare cum ca ar exista o asemenea creanta.
Ce se poate face? tin sa precizez ca sunt plecat din Romania de 3 ani si ca adresa din C.I, nu a fost schimbata niciodata. Se poate face contestatie la executare(din momentul in care va incepe)?
Din cate am constatat eu adresa din sentinta este una fictiva... Deasemenea nu detin bunuri mobile sau imobile pe numele meu in Romania
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:56, 7 August 2018
Contestatie in termen de 15 zile de la data la care ati primit actele de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa 7 ani este posibil asa ceva? animalx2 animalx2 Buna Ziua, In anul 2007 am facut un credit,si din aceeasi cunoscuta cauza \\"problema banilor\\" si faptul ca am ramas fara un loc de munca,nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)
ajutor!probleme cu banca mihaela daniela mihaela daniela buna seara !am si eu o intrebare azi am primit un plic de la o banca prin care am fost instiintata ca am fost data in judecatasi exista o sentinta din ... (vezi toată discuția)