avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studierea inscrisurilor depuse de reclamant
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Studierea inscrisurilor depuse de reclamant

E posibil sa aflu ce probe noi sunt intr-un dosar ce judeca aceeasi cauza care a fost deja dezbatuta si finalizata cu o hotarare definitiva in favoarea mea? Cum de sa permis asa ceva ? Pe ce baza? Si pot intra in posesia noilor probe fara a fi prezent la judecatorie si fara interventia unui avocat? De exemplu sa-mi fie puse la dispozitie prin posta sau email in urma unei cereri in acest sens?
Ultima modificare: Luni, 6 August 2018
Catalin cata, utilizator
In mod normal inscrisurile depuse de partea adversa ar trebui sa va fie comunicate si dvs,Sunt totusi situatii cand nu sunt depuse in suficiente exemplare pt comunicare sau sunt depuse intre termene iar instanta uita sa dispuna comunicarea lor.Varianta cea mai sigura este sa studiati dosarul la arhiva .Puteti solicita comunicarea actelor printr-o cerere dar daca nu stiti ce file din dosar este mai dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere prin email sa aflu ce acte s-au depus la dosar? Sever Simion Sever Simion Pot cere la judecatorie prin email sa aflu ce acte s-au depus la dosarul in care sunt parte? M-ar interesa si continutul lor....Nu sunt in localitate si nu am ... (vezi toată discuția)
Avocat cu mata-n sac cristiancs cristiancs La ultimul termen al procesului (litigiu de munca),avocatul partii adverse a depus la dosar doua exemplare diferite din actele solicitate de instanta:un ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)