avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii angajare someri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii angajare someri

Buna ziua,
As dori sa stiu exact ce beneficii are un angajator daca ma angajeaza, avand in vedere ca sunt proaspata absolventa a facultatii , sectia invatamant la distanta, si somera. Am 25 de ani.
Multumesc!
Numai bine!
Cel mai recent răspuns: Cosmina2018 , utilizator 00:02, 7 August 2018
Gasiti detalii aici
www.avocatnet.ro/articol_486...
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare prima relocare pentru medic cu pfi razvan.c razvan.c Buna ziua ! am si eu o intrebare la care pana acum nu am gasit raspuns , recent am terminat Facultatea de Medicina Dentara si urmeaza sa ma angajez intr-un ... (vezi toată discuția)
Contract someri absolventi Maria.moldovan.. Maria.moldovan.. Buna ziua. Sunt o absolventa in concediu de crestere al copilului. In timpul facultatii am intrat in concediu de crestere al copilului iar momentan inca il mai ... (vezi toată discuția)
Somerul indemnizat poate deveni somer absolvent? adrian_sinkievici adrian_sinkievici O persoana este trimisa in somaj de catre angajator cu 3 luni inainte de a absolvi o facultate. Poate respectiva persoana dupa absolvirea facultati (somera ... (vezi toată discuția)