avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie (proiect) PUD
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie (proiect) PUD

Va salut!
Am un teren in sectorul 1 Bucuresti de 320metri patrati si vreau sa constuiesc o casa de 125 metri patrati amprenta la sol.Casa va avea parter si mansarda.
Este nevoie de PUD?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: flopi_17 , utilizator 22:10, 27 Martie 2006
Depinde de reglementarile urbanisice din zona. De regula pentru zona de locuinte POT maxim este de 35%( la dumneavostra e aprox 39%)..asa ca ar tebui PUD. Cel mai simplu aflati daca depuneti cerere pentru obtinerea unui Certificat de Urbanism, obtinand toate datele care va intereseaza in vederea autorizarii constructiei( toate actele si avizele necesare)
flo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat juridic achizitionare teren langa drum national roland81 roland81 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: am gasit un teren in Crevedia, la drumul national, la un pret acceptabil. Terenul are forma unui dreptunghi, cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie - pentru ce suprafata se elibereaza? alex1333 alex1333 Cati metri patrati sunt necesari pentru a primi autorizatie de constrctie pt garaj+camera+baie (60mp) si eventual la etaj dormitor +baie ? (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)