avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut Provident!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut Provident!

Am făcut un împrumut dar țin sa mentionez ca aceea doamna care a făcut actele mi-a gresit CNP-UL in contract ce spuneti as putea sa leo trag sa nu le mai dau bani sau sai zic doamnei respective sa nu iasa in gaura iti dau doar cat mi-ai dat nu dublu cum vreti voi ? Ce ziceți ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 09:58, 7 August 2018
Ce relevanta are ? Aici nu e ca la procesul verbal de contraventie...va executa de va merg fulgii...In legatura cu doamna care v-a incheiat conractul nu poate decide ea sa va ierte sau nu cum incercati sa credeti ca o veti santaja... Atata timp cat numele, prenumele ,adresa si semnatura va apartin si v-ati insusit imprumutul sunteti bun de plata si de executat in caz de refuz.
Ultima modificare: Luni, 6 August 2018
DenisRif, utilizator
Păi si atunci de ce mai trebuiesc datele personale Ci/Bi , CNP ??? Ce rol au daca doar cu numele si prenumele se face tot ??? DACA EL a gresit contractul a scris Numele corect
Si Prenumele gresit Maria , plus ca CNP iar l-a gresit eu i-am lăsat asa deocamdată .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o eroare materiala. Daca nu platiti veti fi executat silit. Credeti ca nu se poate dovedi ca dvs. ati luat creditul, sau cum?
Exact cum s-a mentionat acea eroare se poate indrepta legal si dumneavoastra nu scapati de datorie cum va ganditi..... Principalele date de identificare privind numele, prenumele si adresa sunt corecte iar semnatura poate face dovada ca va apartine si ca v-ati insusit creditul..deci bun de plata....
Acum dumneavoastra puteti sa faceti cum credeti de cuvinta dar nimeni nu va va recunoaste nulitatea contractului
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma numesc antoanela c. daca se poate, am o intrebare, ... antoanelacocris antoanelacocris Buna ziua. Ma numesc Antoanela C. Daca se poate, am o intrebare, poate ma puteti lamuri dumneavoastra. Am o hotarare judecatoreasca pentru infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale VDC9993 VDC9993 Buna ziua, Daca intr-un contract de credit de nevoi personale atat numele cat si prenumele beneficiarului este gresit, acesta mai este valabil? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Executare silita se poate face un recurs? TuEsti TuEsti Buna. Am si eu o problema si mare nevoie de un sfat. Am luat o amenda de la C.F.R in 17.02.2011. plecand din tara nu m-am interesat despre amenda si nu i-am ... (vezi toată discuția)