avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale

Buna ziua,

Daca intr-un contract de credit de nevoi personale atat numele cat si prenumele beneficiarului este gresit, acesta mai este valabil? Mentionez ca CNP-ul beneficiarului este scris corect.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:48, 26 Ianuarie 2024
Buna ziua, in principiu da daca toate celelalte elemente corespund cu identitatea reala, inclusiv semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut provident! Marian199423 Marian199423 Am făcut un împrumut dar țin sa mentionez ca aceea doamna care a făcut actele mi-a gresit CNP-UL in contract ce spuneti as putea sa leo trag sa nu le mai ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Act de deces eliberat pe nume gresit marshanna marshanna Buna ziua, Am un bun prieten care m-a rugat sa expun rapid situatia lui, poate afla ce se poate face si cum. Asadar, omul are de mers sa faca o dezbatere ... (vezi toată discuția)