avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT VANZARE CUMPARARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT VANZARE CUMPARARE

Am incheiat un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata . Motivul mu mai conteaza . Vanzatorii nu vor sa plateasca taxele - impozit pe terenul respectiv si s-a stras o suma cam mare . Cum procedez pentru ca nu pot face nimic in instanta daca vine certificatul fiscal cu datorie la stat iar primaria nu vrea sa primeasca bani de la mine numai pentru impozitul acela , vra tot ce datoreaza vazatorul iar suma este mare . Ce fac aveti o soluti va rog ?
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 23:10, 6 August 2018
Buna seara,
Silicitati in instanta sa se constate ca acel act sub semnatura privata este contract de vanzare cumparare si platiti partea ce va revine din datoria catre stat!
Solicitați instanței pronunțarea unei hotărâri care să țină loc de contract autentic de vânzare-cumpărare.
Aici este problema : am solicitat si mi s-a respins sub motivul ca au datorii neplatite la stat . Mai pot solicita acum cu conditia de ale lai eu ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare van_allen78 van_allen78 un contract de vanzare cumparare pe un teren intravilan cumparat in 1992 se poate autentifica acum? ideea e ca mama nu a mai mers la notar si nu a mai ... (vezi toată discuția)
Act autentic ginacoseru ginacoseru in 1999 parintii mei au cumparat o casa si un teren undeva la tara.pt acestea la momentul respectiv au incheiat un contract de vanzare-cumparare prin primarie ... (vezi toată discuția)