avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in Germania

Societatea din Romania incheie un contract de prestari servicii cu o firma germana. SRL-ul din Romania va trimite muncitorii in Germania. Ce conditii trebuie indeplinite de SRL,; cum trebuie sa-i plateasca pe muncitori; ce contributii la salarii plateste srl-ul?
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: asim21 , utilizator 12:46, 8 August 2018
Cum se trimit muncitorii in Germania, prin detasare ?
Prin delegare. Salariile le sunt platite de firma din Romania.
Inainte de a primi un raspuns concludent, ar trebui sa va interesati daca Germania accepta delegarea prevazuta de legea romana,
Unde trebuie sa ma adresez? Ma gandeam ca e suficient sa aiba formularul A1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc care detaseaza angajați mihaela672003 mihaela672003 As dori sa știu ce condiții trebuie respectate de o Societate care detaseaza angajații in străinătate si nu are producție in România, ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate pentru angajatii romani. LauraMirabela LauraMirabela Buna ziua. Am nevoie de informatii referitoare la munca in strainatate a angajatilor romani care sunt delegati sa lucreze in afara Romaniei. In situatia de ... (vezi toată discuția)