avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Calcul impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Calcul impozit profit

Buna ziua! Societate cu sucursala deschisa in Belgia si Olanda, santier de constructii care dureaza mai mult de un an. La calculul impozitului pe profit in Romania cum sunt considerate aceste venituri? am citit Conventia de Evitare a Dublei Impunerii si de acolo am inteles ca sunt neimpozabile in RO dar as avea nevoie de o confirmare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:02, 10 August 2018
Daca in conventiile respective scrie ca metoda de evitare a dublei impuneri este scutirea (neimpozitarea in Romania), atunci asa e.
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizor extern pj nerezidenta mmanu mmanu buna ziua incerc sa ma lamuresc cum sa procedez corect si legal situatia sta in felul urmator : - am incheiat un contract de servicii cu un furnizor extern, ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala - impozite in doua tari 25gaby 25gaby Buna ziua, Am o problema. Am lucrat in Romania cam 5 luni si apoi tot 5 luni in Cehia. Acum fac taxele in Cehia. Cei care se ocupa de taxe imi cer neaparat ... (vezi toată discuția)
Comision rezervari de la firma din olanda contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Am primit de la o firma din Olanda o factura reprezentand comision rezervari. De la ... (vezi toată discuția)