avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extindere apartament fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extindere apartament fara autorizatie

Buna ziua, am cumparat un apartament cu 3 camere,mansarda, ulterior dupa foarte multe infiltratii ale apei prin acoperis am studiat autorizatia de constructie care spunea ca trebuia sa fie o garsoniera si restul terasa. Dezvoltatorul a intabulat printr-o declaratie notariala pe proprie raspundere celelalte doua camere facute in locul terasei, neavand autorizatie pt acestea. Am sesizat ISC-PolitiaLocala S1, acestia au prezentat planurile avizate spre neschimbare de la primarie care nu corespund cu situatia actuala si mi-au cominicat ca nu abilitatea de a face nimic in acest sens, sfatul lor fiind sa merg in instanta. Ma puteti ajuta cu un sfat, ce as putea sa fac pt a obliga dezvoltatorul sa repare acoperisul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:17, 7 August 2018
Sunt 2 aspecte distincte reparatia acoperisului si modificarile la garsoniera fara documentele necesare
daca nu solutionati amaibil cu dezvoltatorul,aveti dreptul prevazut si garantat de Legea fuindamentala de acces neingradit la instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condomeniul, partile comune si cartea tehnica intr-un complex rezidential cu case si blocuri maria_carmen maria_carmen Suntem o Asociatie de propietari infiintata in febr 2013 pt gestionarea unui Complex Rezidential format din: 7 case (P+2E, ultimul et fiind mansarda); un bloc ... (vezi toată discuția)
Pot transforma in mansarda podul de deasupra apartamentului meu ? zoia2011 zoia2011 Am cumparat un apartament cu 2 camere la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti care se afla un curs de construire. Dupa ce m-am mutat am inceput sa am ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc wawri wawri Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou (relativ, PV receptie in dec 2008, in 2010 au inceput contractele v-c), cu o singura scara si 37 apartamente (din care ... (vezi toată discuția)