Buna ziua, am cumparat un apartament cu 3 camere,mansarda, ulterior dupa foarte multe infiltratii ale apei prin acoperis am studiat autorizatia de constructie care spunea ca trebuia sa fie o garsoniera si restul terasa. Dezvoltatorul a intabulat printr-o declaratie notariala pe proprie raspundere celelalte doua camere facute in locul terasei, neavand autorizatie pt acestea. Am sesizat ISC-PolitiaLocala S1, acestia au prezentat planurile avizate spre neschimbare de la primarie care nu corespund cu situatia actuala si mi-au cominicat ca nu abilitatea de a face nimic in acest sens, sfatul lor fiind sa merg in instanta. Ma puteti ajuta cu un sfat, ce as putea sa fac pt a obliga dezvoltatorul sa repare acoperisul. Multumesc!
Sunt 2 aspecte distincte reparatia acoperisului si modificarile la garsoniera fara documentele necesare
daca nu solutionati amaibil cu dezvoltatorul,aveti dreptul prevazut si garantat de Legea fuindamentala de acces neingradit la instanta
Acoperis bloc
wawri
Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc nou (relativ, PV receptie in dec 2008, in 2010 au inceput contractele v-c), cu o singura scara si 37 apartamente (din care ... (vezi toată discuția)