avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deplasare in interes de serviciu - situatii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deplasare in interes de serviciu - situatii exceptioanale

Buna ziua. Acum o saptamana, trebuia sa ajung in NY in interes de serviciu, cu tranzitie in Frankfurt. Din nefericire, am suferit un atac de panica in zborul spre Frankfurt si nu am mai reusit sa ma urc si in avionul spre NY. Am fost nevoita sa intreprind niste cheltuieli aditionale, dupa cum urmeaza: o noapte de cazare in aeroportul din Frankfurt si un bilet inapoi spre Romania, a doua zi. Acum, compania imi spune ca nu imi deconteaza cheltuielile suplimentare. Ce fac? Nu mi se pare normal asa ceva. Eram, totusi, intr-o deplasare in interes de serviciu, nu de placere. Ce articol din Codul Muncii as putea folosi impotriva lor? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale coraliana coraliana Banii obtinuti din diurna sunt considerati,,drepturi salariale\\"? Ce este inclus in drepturile salariale? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Pacaliti de agentia de turism dodo83 dodo83 Buna ziua, suntem 2 familii care am apelat la o agentie online pt a ne trimite o oferta in vacannta in Turcia. Am acceptat un pachet , am incheiat un contract, ... (vezi toată discuția)