avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna neefectuat

Buna ziua!
Am lucrat la o societate aproape 10 ani si in nici un an nu mi-am luat toate zilele de concediu (numai 10-13 zile pe an). Acum am plecat prin demisie si mi s-au luat in calcul numai zilele de CO neefectuate din 2018. Nu trebuiau adunate si cele neefectuate din 2016 si 2017? (adica pe ultimii 3 ani).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: contab03 , utilizator 17:39, 7 August 2018
Trebuiau adunate toate zilele de CO neefectuate.
dar numai pe utimii 3 ani?
Eu am precizat : "... toate ....". Nu am specificat un anumit interval de timp.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Va rog, la data 05.05.2017, ia incetat contractul de munca, Mentionez ca institutia are sa-i plateasca 3 zile CO neefectuat din anul 2016, si ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat CROSETEL CROSETEL Am concediu neefectuat din 2015,iar raporturile de munca mi-au incetat la 11.05.2018. La plata va intra CO neefectuat din 2016, 2017, 2018 si din 2015? (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna neefectuat gabi.crist gabi.crist Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu aceasta intrebare: - In anul 2017 am avut primele 4 luni concediu fara salar si urmatoarele 8 luni lucrate, am avut dreptul ... (vezi toată discuția)