avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO neefectuat

Am concediu neefectuat din 2015,iar raporturile de munca mi-au incetat la 11.05.2018.
La plata va intra CO neefectuat din 2016, 2017, 2018 si din 2015?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 11 Iunie 2018
Toata perioada va intra in calcul, 2015 - 2018.
Mi- s-a spus ca se plateste perioada 2016-2018, ca nu este specificat nicaieri cu cat timp in urma se plateste co neefectuat
Intr-adevar, daca nu scrie nu are cum sa se faca distinctie la vreo anumita perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat cu preaviz și aveam concediu restant. la final nu mi-am primit banii așa cum mi s-a promis, ce aș putea face pentru a-i recupera? Maciupiciu Maciupiciu La data de 1 Decembrie am fost chemat de patron si mi-a spus ca ma concediaza pe motiv ca suntem prea multi pe acelasi post (doi), iar el nu-si mai permite sa ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Cum se calculeaza in cazul incetarii CIM, perioada de 3 ani a concediului de odihna neefectuat care va fi platita ? Ex . Incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu de odihna neefectuat din anul 2017 Maria Constantinescu Maria Constantinescu Buna seara! Doresc sa stiu daca in cazul incetarii contractului de munca in anul 2018, in urma demisiei, angajatorul este obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)