avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul brut

Schimb locul de munca și vreau sa.mi plătesc singur contribuțiile la stat după încasarea salariului brut,se poate face astfel contractul,in ce consta și cât de greu sau ușor i.mi va fi ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 8 August 2018
Sub nicio forma nu se poate caci contractul il semnati cu angajatorul si doar el declara la finante si face platile.
Pe langa c.i.m. , mai puteti incheia un contract de asigurare cu Casa de pensii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit indemnizatie asociat unic aida1 aida1 Asociatul unic (SRL ) a incheiat declaratie de asigurare cu Casa de Pensii si plateste 31,3% din venitul asigurat ( 318 lei) , respectiv suma de 100 ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi platesc singur contributiile ca sa imi mearga vechimea? pneuexpert pneuexpert Sub ce forma pot sa pot sa ma angajez cu carte de munca- contract pe perioada nedeterminata- la un service auto daca numai sase luni pe an are ce sa imi dea de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna dividende si cum pot participa cu ele pentru a primi la batranete pensie de la stat? Garname Garname Am citit ceva despre toate acestea, dar nu am inteles, pentru ca nu am o pregatire juridica si pentru ca nu m-a interesat acest subiect pana acum. Vreau sa-mi ... (vezi toată discuția)