avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere la masa credala

Am formulat si depus in termen o cerere de inscriere la masa credala instituita unei debitoare, pers. juridica. Ulterior am constatat ca am omis o factura . Pot solicita completarea/modificarea cererii initiale adaugand si factura omisa daca sunt inca in termenul stabilit de instanta pentru depunerea cererilor?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CosminBalanean , utilizator 10:45, 13 August 2018
Bineînțeles că puteți, de vreme ce sunteți în termen!
Formulați o cerere precizatoare cu privire la declarația de creanță.
Multumesc.
Puteti depune o cerere completatoare pana la data limita de depunere a cererilor de inscriere in tabelul de creante.

Daca acel termen a fost depasit, cererea dumneavoastra completatoare ar trebui sa fie respinsa ca tardiva si sa fie analizata si, eventual inscrisa in tabel creanta din prima cerere.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri de creanta-insolventa ursulina ursulina Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o speta din insolventa:avem un debitor care a intrat in insolventa si am depus cererea de admitere a creantei ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Aparare impotriva art. 7 lg. 85/2006 publicitatii in buletinul procedurilor de insolventa AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Art. 7 din Lg 85/2006 prevede ca citarea se face in principal prin intermediul BPI, ori este cunoscuta practica debitorilor de a o mite sa informeze ... (vezi toată discuția)