avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

sunt in concediu pt cresterea copilului de 1 an si 8 luni si sunt insarcinata in luna a5-a,mai primesc indemnizatie pt viitorul copil ?in cazul in care o sa beneficiez de indemnizatie,o sa primesc 600 lei sau 85% din salar ?(pt primul copil iau 85%)
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:46, 5 Noiembrie 2009

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil crinna farkas crinna farkas Buna seara. As avea si eu o intrebare la dvs. Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti. Sunt angajata unei SC din 01.10.2002. In anul 2010 luna ianuarie am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil pentru mama studenta Giaxy Giaxy Buna ziua!Sunt studenta in anul III la Kinetoterapie si motricitate speciala in Bacau . Am ramas insarcinata si nasterea este prognozata pentru luna mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, Sunt interesata de subiectul indemnizatie crestere copil. Sunt studenta in anul 3 la UTCB, sunt angajata de 1 luna si sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)