avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna seara. As avea si eu o intrebare la dvs. Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti. Sunt angajata unei SC din 01.10.2002. In anul 2010 luna ianuarie am fost 3 zile in concediu fara salar. In cazul in care raman insarcinata aceste 3 zile fara salar din luna ianuarie m-ar putea impiedica sa primesc acea indemnizatie pt cresterea copilului de 600 lei pe o perioada de 2 ani? In speranta unui raspuns favorabil va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:37, 11 Februarie 2010
Cele 3 zile de cfs nu va pot impiedica sa primiti indemizatia.
Singurul mod in care va pot afecta este diminuarea bazei de calcul, daca alegeti varianta de indemnizatie de 85% din venituri.

vedeti si: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil bistrian bistrian sunt in concediu pt cresterea copilului de 1 an si 8 luni si sunt insarcinata in luna a5-a,mai primesc indemnizatie pt viitorul copil ?in cazul in care o sa ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate pentru jumatate de norma? serbucornel serbucornel sunt angajat in sistemul bugetar cu jumatate de norma.....sotia mea a ramas insarcinata....este posibil sa pot intra eu in concediu de maternitate 2 ani si sa ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiilor aferente concediului prenatal si concediului postnatal machupichu machupichu pentru un sal brut de 5000 ron lunar cum se calculeaza plata acestui conc .inmultesc cu 6 luni imi da 30000.care e legatura cu nu stiu ce articol unde spune ... (vezi toată discuția)