avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Membrii fantoma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Membrii fantoma

Salut.Cum si unde as putea sa gasesc mai multe informatii despre o firma care la noi in tara activeaza legal dar in strainatate nu?Dar despre sefii de acolo?Pe net nu gasesc mai nimic si asta e ingrijorator,mai ales pentru ca in acea companie sunt multe neregului si ilegalitati.La noi gasesc doar vreo 2 bloguri dar moderate..
Cel mai recent răspuns: MateiFlo , utilizator 15:34, 8 August 2018
Nu inteleg natura interesului dvs dar nu e relevantDaca este o persoana juridica/societate comerciala mergeti la registrul comertului si scoateti o cerere de informatii .
Interesul este pentru ca o persoana apropiata inca lucreaza acolo si am impresia ca e santajata sa nu plece,desi sunt multe nereguli si ceva fapte penale in compania respectiva..Pai compania are un sediu la noi in tara,dar tot ce am gasit pe aici apare ca e legala,dar in strainatate unde mai activeaza nu gasesc nimic.Nici macar o informatie.Eu inteleg ca are contracte de colaborare,dar presupun ca tot trebuie sa gasesc o informatie cat de mica.Sau macar despre leaderii de acolo..Pana si despre mine gasesc informatii daca dau o cautare,numai despre ei nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc impozit/taxe pe venitul obtinut in strainatate sau nu ? dragoicostin dragoicostin Ziua buna tuturor. Pentru ca nu am reusit sa gasesc singur un raspuns clar la aceasta intrebare (cea din titlu) in urma lecturii multor surse, incerc pe ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc consultantii clienti pentru investitii? MrFB MrFB Buna ziua, Aveti idee unde gasesc consultantii romani clienti straini interesati de anumite afaceri in Romania (achizite a unei afaceri deja existente,a ... (vezi toată discuția)