Salut.Cum si unde as putea sa gasesc mai multe informatii despre o firma care la noi in tara activeaza legal dar in strainatate nu?Dar despre sefii de acolo?Pe net nu gasesc mai nimic si asta e ingrijorator,mai ales pentru ca in acea companie sunt multe neregului si ilegalitati.La noi gasesc doar vreo 2 bloguri dar moderate..
Nu inteleg natura interesului dvs dar nu e relevantDaca este o persoana juridica/societate comerciala mergeti la registrul comertului si scoateti o cerere de informatii .
Interesul este pentru ca o persoana apropiata inca lucreaza acolo si am impresia ca e santajata sa nu plece,desi sunt multe nereguli si ceva fapte penale in compania respectiva..Pai compania are un sediu la noi in tara,dar tot ce am gasit pe aici apare ca e legala,dar in strainatate unde mai activeaza nu gasesc nimic.Nici macar o informatie.Eu inteleg ca are contracte de colaborare,dar presupun ca tot trebuie sa gasesc o informatie cat de mica.Sau macar despre leaderii de acolo..Pana si despre mine gasesc informatii daca dau o cautare,numai despre ei nu