avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia ccc

Bună seara lucrez din septembrie 2016 inclusiv acum,sunt insarcinata și ar trebui sa nasc prin aprilie! În cazul în care as întrerupe serviciul prin demisie datorita condițiilor de munca grele, program prelungit...După naștere as putea primi indemnizatia ccc? Nu prea înțeleg legea!
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Petrina l, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petrina l , utilizator 10:42, 10 August 2018
Practic după Cum spune legea din ce înțeleg eu nu am dreptul la ccc în cazul renunțări la c.i.m deoarece eu nu cumuleze 12 luni anterior nașterii copilului... Din august pana în aprilie eu practic nu mai cotizez la stat în cazul demisie!
Dar dumneavoastră spuneți k dispun de ccc!
Nu pricep nimic!
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Petrina l, utilizator
Legea nu prevede ceea ce dvs sustineti in mesaj.

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui raport de munca activ/suspendat. Prin urmare, incetarea c.i.m. nu influenteaza dreptul la indemnizatia CCC.
Vă multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Legea nu prevede ceea ce dvs sustineti in mesaj.

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui raport de munca activ/suspendat. Prin urmare, incetarea c.i.m. nu influenteaza dreptul la indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil julia_mik julia_mik As vrea sa stiu daca raman gravidă si sunt angajată iar la scurt timp dupa după ce anunt firma ca sunt însărcinată imi dau demisia(probleme personale) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maria_ecaterina maria_ecaterina Buna seara. Am o intrebare...sunt insarcinata in 9 saptamani,lucrez la o fabrica de confectii din 31 august 2015,ar trebui sa nasc in jurul datei de 26 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil AdelinaBicu AdelinaBicu Buna seara! Am si eu o intrebare si as vrea sa ma ajutati.am lucrat din aprilie 2015 la o firma pana in februarie 2018.In luna ianuarie am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)