avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare vouchere de vacanta

Buna ziua! Eu sunt angajata la o primarie, am avut raportul de serviciu suspendat 2 ani pt crestere copil, am reluat activitatea incepand cu 01.03.2018. Intrebarea este , pot sa primesc vouchere de vacanta? Domnul Primar sustine ca nu am dreptul la aceste vouchere de vacanta pe care le primesc bugetarii.
Care este baza legala unde scrie daca am dreptul sau nu la vouchere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 8 August 2018
Aveti dreptul doar pentru perioada 01.03.2018 - 30.11.2018.

Normele metodologice privind acordarea voucherelor de vacanță
art.12
....
(2) Cuantumul acordat salariaților, alții decât cei prevăzuți la art. 3 alin. (2), sub forma voucherelor de vacanță se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher vacanta martin77 martin77 Lucrez intr-o primarie si am fost in concediu crestere copil in perioada februarie 2017-1 octombrie 2018(cand mi-am reluat activitatea).Pot beneficia sau nu de ... (vezi toată discuția)
Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane ... frunzaverona@yahoo.com frunzaverona@yahoo.com Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane cu dizabilități are dreptul la tichete de vacanță.? Anul acesta a beneficiat de 25 ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare a voucherelor de vacanta CORNELIA.G CORNELIA.G Referitor la acordarea voucherelor de vacanta, am urmatoarea speta: Un salariat cu contract pe perioada determinata (1 an), care cumuleaza pensia cu ... (vezi toată discuția)