avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate escrocati cu banii de vacanta de pe site-ul oficial al ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

escrocati cu banii de vacanta de pe site-ul oficial al unui hotel din grecia

Buna ziua,
Cum putem proceda in situatia in care am solicitat efectuarea unei rezervari catre mailu-ul oficial al unui hotel din Grecia, am primit raspuns ni s-au trimis toate informatile, formular de completat pentru rezervarea vacantei dorite, am efectuat plata catre contul mentionat, am primit un voucher, dar dupa ce ne-a fost confirmata intrarea banilor nu ni s-a mai raspuns la mail, nici telefonic. Noi am trimis prima solicitare catre mail-ul din site, iar raspunsul a venit de pe alt mail dar cu acelasi domeniu (denumirea hotelului).
Ulterior am contactat hotelul pe numarul de telefon de pe site si ni s-a spus ca nu figuram cu nici o rezervare si ca pe mail-ul lor de rezervari nu apare nici o conversatie in acest sens, spunand ca e posibil ca mail-ul lor sa fi fost spart de un haker si noi am discutat cu o persoana necunoscuta si ca le pare rau pentru aceasta situatie.
Noi ne vom adresa politiei, dar legal cei de la hotel nu au nici o responsabilitate? Noi am accesat mail-ul de pe site-ul lor.
Se poate face ceva?

Multumim
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
silviae88, utilizator
Ce responsabilitate ar putea sa aibe hotelul in cazul in care varianta este adevarata si a fost creat un site identic de un hacker.Era mai bine daca apelati la o agentie sau site -urile celebre de rezervari.Nu sunt specializat in drept penal dar nu prea vad sanse de solutionare a problemei dvs din pacate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare abuziva rezervare hotel dan_33 dan_33 Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna iunie am facut o rezervare pentru un hotel din Grecia prin intermediul site-ului Booking.com, site de intermedieri ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de la agenția de turism? OanaMaria D OanaMaria D Buna ziua, situatia noastra este in felul urmator: in luna ianuarie am achiziționat un pachet de călătorie in valoare de 2200e pentru luna septembrie pentru ... (vezi toată discuția)
Rezervare pe booking Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Azi am facut o rezervare pe Booking .com si nu am fost atenta ca scria nerambursabil. Am dat datele unui card de credit pe care nu era o suma mare. ... (vezi toată discuția)