avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In baza carei legi as putea sa cer daramarea anexelor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In baza carei legi as putea sa cer daramarea anexelor fara autorizatie

Buna ziua,
Sunt din Oradea, locuiesc in zona 1 a orasului. Pe partea stanga a casei am doi vecini care si-au construit anexe cu hornuri, in total 6 hornuri, trei din ele chiar la limita vecinatatii.
Am facut plangere la primarie, la mediu. Mentionez ca unul dintre ei, de aproximativ 50 de ani, este ofiter la politie si are iubite care lucreaza la primarie.
Pe strada noastra exista incalzire cu gaz. Cu toate acestea celalalt vecin, mai in varsta se incalzeste cu deseuri, cauciucuri..., poluand si punand casa mea in pericol de aprindere.
Va rog sa-mi spuneti in baza carui articol as putea sa actionez, tinand cont ca aceste anexe sunt ridicate de foarte multi ani.
Va multumesc,
Corina

Alte discuții în legătură

Intoxicare cu dioxid de carbon padurarul padurarul Locuiesc recent intr-un bloc ce are incalzire pe lemne. La parter se afla un magazin care in urma cu un an a instalat o centrala. Centrala a fost racordata ... (vezi toată discuția)
Problema gard vecin george u george u buna ziua ,de vreo 2 ani parintii mei tot au probleme cu vecinii ( amenintari ,injurii,etc.) ultima problema vecinii au sarit la bataie pe motiv ca a intrat ... (vezi toată discuția)
Bună. am construit o anexă gospodărească (panouri sandwich) ... mario1987 mario1987 Bună. Am construit o anexă gospodărească (panouri Sandwich) in jur de 190 mp cu o distantă de 43 de metri de la strada principală. În stânga, dreapta ... (vezi toată discuția)