Bună. Am construit o anexă gospodărească (panouri Sandwich) in jur de 190 mp cu o distantă de 43 de metri de la strada principală. În stânga, dreapta si spate nu am vecini, peste drum se află o casă locuibilă. Cu autorizația de construire si recepția sunt in regulă. Am ales s-o construiesc la 43 de metri pentru a construi o casă lângă strada principala peste câțiva ani. În aceasta anexă vreau sa înființez o firma (atelier de prelucrări mecanice, strung, freza, cnc). Întrebarea este. Cum trebuie procedat cu actele pentru a deschide firma? Trebuie să cer voie la vecini si de mers la primărie? Cineva îmi poate da câteva sfaturi ? Mulțumesc
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
tinand seama de faptul ca veti deschide o firma de productie, acordul vecinilor este obligatoriu. de asemenea trebuie verificat la primarie PUG-ul, pentru a va asigura ca puteti infiinta o astfel de firma (in zonele rezidentiale nu e permisa autorizarea firmelor de productie, transport, etc., dar conteaza si interesul primariei de a avea locuri de munca). e o negociere.