avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Am construit o anexă gospodărească (panouri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Am construit o anexă gospodărească (panouri Sandwich) ...

Bună. Am construit o anexă gospodărească (panouri Sandwich) in jur de 190 mp cu o distantă de 43 de metri de la strada principală. În stânga, dreapta si spate nu am vecini, peste drum se află o casă locuibilă. Cu autorizația de construire si recepția sunt in regulă. Am ales s-o construiesc la 43 de metri pentru a construi o casă lângă strada principala peste câțiva ani. În aceasta anexă vreau sa înființez o firma (atelier de prelucrări mecanice, strung, freza, cnc). Întrebarea este. Cum trebuie procedat cu actele pentru a deschide firma? Trebuie să cer voie la vecini si de mers la primărie? Cineva îmi poate da câteva sfaturi ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:37, 12 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
tinand seama de faptul ca veti deschide o firma de productie, acordul vecinilor este obligatoriu. de asemenea trebuie verificat la primarie PUG-ul, pentru a va asigura ca puteti infiinta o astfel de firma (in zonele rezidentiale nu e permisa autorizarea firmelor de productie, transport, etc., dar conteaza si interesul primariei de a avea locuri de munca). e o negociere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atelier de prelucrări mecanice mario1987 mario1987 BUNA SEARA. VREAU SA DESCHID UN MIC ATELIER :PRELUCRARI MECANICE STRUNG,FREZA. PUNCTUL DE LUCRU ESTE LA MINE IN PROPIETATE ( ANEXA GOSPODAREASCA DE 190 M2). SE ... (vezi toată discuția)
Autorizare constructie cu destinatie atelier mecanic dinumarcel dinumarcel Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. In 2006 mi-am infiintat un SRL cu sediul central in Bucuresti si punctul de lucru intr-o localitate ... (vezi toată discuția)
Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)