avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atelier de prelucrări mecanice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atelier de prelucrări mecanice

BUNA SEARA. VREAU SA DESCHID UN MIC ATELIER :PRELUCRARI MECANICE STRUNG,FREZA. PUNCTUL DE LUCRU ESTE LA MINE IN PROPIETATE ( ANEXA GOSPODAREASCA DE 190 M2). SE AFLA LA 50 METRI DE LA STRADA, IN STANGA SI DREAPTA NU AM PE NIMENI. LA PRIMARIE SPUNE CA NU IMI DA AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE PENTRU ASA ACTIVITATE. E ADEVARAT?. EI MI-AU DAT AUTORIZARE DE COSTRUCTIE PENTRU ANEXA GOSPODAREASCA STIIND CEEA CE VREAU SA FAC EU ACOLO( ATELIER) CUM POT SA PROCEDEZ LEGAL? CINEVA MA POATE AJUTA? MULTUMESC
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:52, 13 Iulie 2023
Ce motiveaza Primaria referitor la refuz?

Nu mai scrieti cu majuscule.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dvs ati cerut autorizatie de construire pentru anexa gospodareasca, nu pentru atelier mecanic. Afirmatia cum ca stiau ce veti face acolo e gratuita daca nu e sustinuta de documente. S-ar putea sa se opuna PUZ-ul sau PUG-ul, care nu permite activitati industriale in acea zona (de exemplu), s-ar putea sa fie alt motiv..... Vi s-a respins cererea de autorizare sau e doar pe vorbe?

mario1987 a scris:
EI MI-AU DAT AUTORIZARE DE COSTRUCTIE PENTRU ANEXA GOSPODAREASCA STIIND CEEA CE VREAU SA FAC EU ACOLO( ATELIER)

Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună. am construit o anexă gospodărească (panouri sandwich) ... mario1987 mario1987 Bună. Am construit o anexă gospodărească (panouri Sandwich) in jur de 190 mp cu o distantă de 43 de metri de la strada principală. În stânga, dreapta ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casa - teren extravilan beatrice_b beatrice_b Buna seara, Detin un teren situat la marginea orasului, dincolo de centura, in extravilan- suprafat 368 m2. Mentionez faptul ca terenul este inregistrat ... (vezi toată discuția)
Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)