avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este obligatorie stampila pe ordinele de deplasare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este obligatorie stampila pe ordinele de deplasare?

Cotabila noastră insistă că ordinele de deplasare si foile de parcurs sa fie stampilate de societățile partenere.
Există o baza legala pentru aceasta cerere?
Cel mai recent răspuns: gl1986 , utilizator 14:05, 8 August 2018
Ordinul 2634/2015 care precizeaza forma Ordinului de delegatia nu include randurile cu stampila. Acelea erau prevazute de Ordin 3512/2008:

Entitatea . . . . . . . . . . Depus decontul (numărul şi data)
. . . . . . . . . .
ORDIN DE DEPLASARE (DELEGAŢIE)
nr. . . . . . . . . . .
Dl./D-na . . . . . . . . . . având funcţia de . . . . . . . . . . este delegat pentru . . . . . . . . . . la . . . . . . . . . .
Durata deplasării de la . . . . . . . . . . la . . . . . . . . . .
Se legitimează cu . . . . . . . . . .

Data . . . . . . . . . . Semnătura conducătorului entităţii

Stampila oricum nu mai este obligatorie, OG 17/2015:

Art. V. -
(2) Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum şi entităţile fără personalitate juridică nu au obligaţia de a aplica ştampila pe documente sau orice alte înscrisuri emise în relaţia dintre acestea.

Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc pentru răspuns și promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont cheltuieli corinachivu corinachivu Buna seara. Va rog daca aveti un formular de decont de cheltuieli interne, in format word/excel. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Ordine de deplasare ang10 ang10 stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare referitoare la o deplasare în afara ... Claudiu Romulus Claudiu Romulus Buna ziua. Am o întrebare referitoare la o deplasare în afara localității,pentru 4 zile, pe baza unui ordin de deplasare. In ordinul de deplasare am ... (vezi toată discuția)