Buna ziua.
Am o întrebare referitoare la o deplasare în afara localității,pentru 4 zile, pe baza unui ordin de deplasare. In ordinul de deplasare am trecut 3 puncte de lucru, in Ploiesti,Buzău și Urziceni, eu fiind cazat in Ploiești și în toate cele 4 zile m -am deplasat la Buzău, nemai mergând la Urziceni. Precizez că stampile pe ordinul de deplasare am pentru cele 4 zile doar de la Buzău. La depunerea delegației la serviciul financiar contabil, am primit refuzul de a mi se deconta delegația, motivul fiind că nu am avut stampilata delegația de la toate punctele de lucru trecute pe ordinul de deplasare. Va rog să îmi răspundeți dacă este întemeiat refuzul său este un abuz al celor de la serviciul financiar contabil.
Va mulțumesc!
Da, știam că au pretenția să fie stampile pe delegație de la fiecare punct de lucru, doar că eu având mult de lucru in Buzău nu am mai ajuns și la Urziceni. De la Ploiești nu am mai pus ștampila deoarece există o factură pentru rezervarea camerei de la hotel. Și foile de parcurs și raportul GPS îmi arata clar activitatea și locațiile unde am fost.
Mulțumesc