Salutare! Am un Opel inregistrat pe o societate cu datorii, iar de vineri 9/8/2018 se pune sechestru pe masina de catre ANAF S2.
Am vreo sansa, eu ca utilizator al auto, sa nu pird masina? Mai exista vreo cale prin care sa nu o ia statul?
Datoriile sunt mari, e imposibil sa fie achitate.
Multumesc!
Dvs. sunteti trecut utilizator in talon, dar de fapt ati achitat masina? Daca masina este a societatii si sunteti doar un utilizator, nu aveti ce face.
Sunt 2 auto cumparate pe acest SRL. Cumparate pt mine si celalalt asociat. Pe talon apare doar firma, nu sunt trecut nici ca utilizator. Deci sa inteleg ca ma mai bucur de ea pana cand cineva va licita?
Dvs. sunteti asociat in firma care a achizitionat masinile. Firma are datorii. In cazul de fata, da - va bucurati de masina pana se pune sechestru pe ea. Ma gandesc ca in calitate de asociat cunosteati in ce situatie economica se afla firma...
Sunt soluții pentru a rezolva aceasta problema... un avocat istet va găsește modalități sa va păstrați masina AndreiTeo a scris:
Sunt 2 auto cumparate pe acest SRL. Cumparate pt mine si celalalt asociat. Pe talon apare doar firma, nu sunt trecut nici ca utilizator. Deci sa inteleg ca ma mai bucur de ea pana cand cineva va licita?